Bliv forhandler

KAG er en hel unik produktionsmetode og KAG KR 2000 maskinen er udviklet til at producere rørene med det prægede mønster. Acurail har eneret på maskinen og produktionsmetoden i Europa, men du har mulighed for at lade maskinen blive en del af dit produktionsapparat.

Har du en produktion, hvor KAG KR 2000 maskinen passer ind eller et stort behov for KAG rør som en del af dit færdige produkt, så har du mulighed for at få en maskine opstillet i din produktion.

KAG Machine KR 2000

Maskinen omdanner runde standardrør i det fleste metaller til KAG rør. Maskinen fremstiller KAG rør i henhold til de specifikationer, som er testede og verificerede af Queensland University of Tehcnology (QUT) i Brisbane, Australien.

Hvis du vil vide mere om maskinen og mulighederne for at få opstillet en KAG Machine KR 2000 i din produktion, så kontakt CEO Torben Pedersen.


Forhandler af KAG håndtag og fittings

KAG håndtag og fittings fås i en række standardstørrelser til mange forskellige formål. De kan også specialfremstilles i andre størrelser, tykkelser og materialer for at passe til specielle behov.

Har du en virksomhed, hvor KAG håndtag og fittings passer ind i dit produktsortiment, så er det muligt at blive forhandler af disse. Kontakt CEO Torben Pedersen for at høre mere om mulighederne.

KAG machine KR 2000

Bliv forhandler af KAG produkter

Acurail leder efter forhandlere af KAG produkter til det europæiske marked. Det betyder bl.a., at maskinen, som omdanner runde standardrør til KAG rør, kan blive en del af dit produktionsapparat.

Læs mere