Denne tekst vises ikke.

Forbedring af de ældres sikkerhed

Lutheran Community Care – Trinder Park Rest Home, QLD

Vi mener, at KAG Safety Rail er et særdeles komfortabelt gelænder med et godt greb. Det har givet vores beboere større tillid til gelænderet, når de benytter det, og de synes også særdeles godt om udformningen. Ud af alle muligheder, så mener vi, at dette gelænder er det bedste valg til disse bygninger, når vi kigger på komfort, pris og udvalg.

Læs mere

Kontinuerlig sikkerhed for minearbejdere

Precision Maintenance QLD (Underground Mining)

Kvaliteten og designet af dette produkt er fremragende. Teamet havde den perfekte løsning til os og vi føler alle, at vi har fået den helt rigtige løsning.

Læs mere

Overlegen sikkerhed i redningsaktioner

Southport’s Volunteer Marine Rescue (VMR), QLD

At være i stand til at gribe fat og mærke at vores fingre passer ned i mønsteret og dermed opnå et bedre greb, gør at vores operationer til søs er blevet langt mere sikre. Jeg tøver ikke med at anbefale disse gelændere til andre bådfolk, der ønsker at højne sikkerheden for deres besætning, når de er ombord på et skib.

Læs mere

Stiger som det vigtigste arbejdsredskab

Seqwater (Queensland Bulk Water Supply Authority)

Topgelænderet har fået bedre grebsmuligheder. På andre stiger bliver topgelænderet poleret efter flere års brug, og vi følte at det blev sværere at holde fast i det, hvis man var ved at falde. Vi er nu overbevist om, at hvis man snubler på stigen (som har KAG gelænder), så har man en langt bedre chance for at kunne hold fast pga. det øgede greb.

Læs mere

Et sikkert greb på en stejl trappe

Trafikskolen i Esbjerg

KAG profilerne kan bruges til at fremstille et særdeles fleksibelt gelænder med et godt greb. Allerede efter kort tid i brug er vores ansatte ikke i tvivl om, at KAG installationen har øget trygheden i deres arbejde. Jeg kan varmt anbefale KAG produkterne til alle. Det er vores ansvar, at sikkerheden er optimal på arbejdspladsen

Læs mere

Bliv forhandler af KAG produkter

Acurail leder efter forhandlere af KAG produkter til det europæiske marked. Det betyder bl.a., at maskinen, som omdanner runde standardrør til KAG rør, kan blive en del af dit produktionsapparat.

Læs mere