Et sikkert greb på en stejl trappe
Trafikskolen i Esbjerg

Hos Trafikskolen i Esbjerg blev de ansatte mere trygge ved at bruge en meget stejl trappe, efter at der blev installeret et nyt rækværk. Rækværket blev konstrueret specielt til formålet i en kombination af KAG rør og KAG fittings og kunne nemt tilpasses den eksisterende trappekonstruktion.

Identificerede sikkerhedsproblemer

Trafikskolen var udfordret af en meget stejl trappe, som manglede et sikkert gelænder og rækværk. De ansatte på stedet var utrygge ved at benytte trappen og bange for at falde ned, fordi de ikke havde et sikkert gelænder med et godt greb, når de benyttede trappen.

Sikkerhedsløsninger

Da Trafikskolens ejer Syrak hørte om KAG løsningen gennem Acurail, var han straks overbevist om, at det var løsningen for dem. KAG rør og fittings kunne opfylde behovet for et gelænder og rækværk med et fastere greb, der samtidig kunne fremstilles, så det passede præcist til Trafikskolens trappe og repos.  

Resultat

  • Forbedret sikkerhed for alle brugere af trappen.
  • Et godt og sikkert greb, når trappen benyttes.

“KAG profilerne kan bruges til at fremstille et særdeles fleksibelt gelænder med et godt greb. Allerede efter kort tid i brug er vores ansatte ikke i tvivl om, at KAG installationen har øget trygheden i deres arbejde. Jeg kan varmt anbefale KAG produkterne til alle. Det er vores ansvar, at sikkerheden er optimal på arbejdspladsen”

Syrak Underbjerg, Ejer, Trafikskolen i Esbjerg, Trafikskolen i Esbjerg

Bliv forhandler af KAG produkter

Acurail leder efter forhandlere af KAG produkter til det europæiske marked. Det betyder bl.a., at maskinen, som omdanner runde standardrør til KAG rør, kan blive en del af dit produktionsapparat.

Læs mere