Forbedring af de ældres sikkerhed
Lutheran Community Care – Trinder Park Rest Home, QLD

På Trinder Park hvilehjem blev 150 beboerne mere trygge, når de brugte gelænderet, hvilket forbedrede deres lyst til at bevæge sig rundt til dagens mange aktiviteter.

Identificerede sikkerhedsproblemer

Sikkerhed og komfort er topprioriter for Trinder Park, der har omkring 150 ældre beboere. Uanset om det er at udføre daglige aktiviteter, at forbedre mobiliteten eller det at føle sig sikker i et vådrum – så har både beboerne og deres familier et behov for at føle sig sikre i hverdagen uden at frygte for uheld eller skader.

Sikkerhedsløsninger

Efter at have set KAG Safety Rails på Brisbane Safety Show, besluttede stedets facility managers at disse gelændere var den perfekte løsning til at højne beboernes sikkerhed, bevægelighed og tillid i forskellige nøgleområder i deres bygninger.

Resultat

  • Forbedret sikkerhed og tillid for både beboere og ansatte.
  • Rent, moderne udseende i nogle bygninger, der lægger vægt på smukke omgivelser.

“Vi mener, at KAG Safety Rail er et særdeles komfortabelt gelænder med et godt greb. Det har givet vores beboere større tillid til gelænderet, når de benytter det, og de synes også særdeles godt om udformningen. Ud af alle muligheder, så mener vi, at dette gelænder er det bedste valg til disse bygninger, når vi kigger på komfort, pris og udvalg.”

Greg Svoboda, Lutheran Community Care – Trinder Park Rest Home, QLD

Bliv forhandler af KAG produkter

Acurail leder efter forhandlere af KAG produkter til det europæiske marked. Det betyder bl.a., at maskinen, som omdanner runde standardrør til KAG rør, kan blive en del af dit produktionsapparat.

Læs mere