Kontinuerlig sikkerhed for minearbejdere
Precision Maintenance QLD (Underground Mining)

Minearbejdere hos Precision Maintenance QLD, der kontinuerligt betjener minearbejdermaskineri, har fået øget deres sikkerhed, når de arbejder på platformen. Det skyldes effektive og alsidige gelændere.

Identificerede sikkerhedsproblemer

Precision Maintenance har oplevet adskillige sikkerhedsulykker, når operatøren glider på de store maskiners platforme.

Standardgelænderet på platformen giver meget ringe greb, hvilket gør, at et stort antal medarbejdere falder og f.eks. brækker en finger.

Precision Mining identificerede et antal nødvendige forbedringer inklusiv et mere effektivt og alsidigt design på sikkerhedsgelænderet. Det var et kritisk og presserende behov på alle maskiner, især pga. de identificerede sikkerhedsproblemer og de forskellige højder, former og materialer på maskinerne.

Sikkerhedsløsninger

Tilpassede, gule KAG Safety Rails var den perfekte løsning – de gav øget greb, forbedret sikkerhed og kunne anvendes på alle 3 maskiner.

Resultat

  • Kontinuerlig, positiv feedback fra alle operatører, der anvender gelænderne.
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger og reduceret lagerbeholdning af reservedele, da alle maskiner kunne anvende samme løsning.

“Kvaliteten og designet af dette produkt er fremragende. Teamet havde den perfekte løsning til os og vi føler alle, at vi har fået den helt rigtige løsning.”

Mick Sigsworth, Precision Maintenance QLD (Underground Mining)

Bliv forhandler af KAG produkter

Acurail leder efter forhandlere af KAG produkter til det europæiske marked. Det betyder bl.a., at maskinen, som omdanner runde standardrør til KAG rør, kan blive en del af dit produktionsapparat.

Læs mere