Maritim

Sejlsport og marineindustrien

Hvor vigtig er sikkerheden for dine passagerer? KAG Safety Rail er det smarteste skridt for at højne sikkerhed og komfort, undgå skader og stille livreddende redskaber til rådighed – selv i høj sø.

For både redningsbåde, søfartøjer, krydstogtskibe og fritidsfartøjer er livet på søen ofte både uforudsigeligt og ustabilt. KAG Safety Rail giver det bedste greb til søfolk under alle forhold.

På de gode dage vil man gerne have, at skipper, besætning og gæster nemt kan stå fast og bevæge sig rundt uden frygt for at falde og bare nyde livet til søs.

På de dårlige dage bliver sikkerheden endnu vigtigere, når man oplever hårdt vejr, hård sø, nødsituationer og liv eller død redninger. I disse situationer har alle behov for et godt og sikkert greb.

KAG Safety Rail er testet i det maritime miljø og giver det bedste greb og betragteligt færre skridulykker under alle forhold og i alle situationer. Det betyder, at du kan fokusere på opgaverne ombord eller bare slappe af og nyde livet til søs på en sikker måde.


KAG Safety Rail kan bruges til:

  • at maksimere håndens greb på gelændere, trapper, grebslister, baluster og gangbroer under alle forhold – selv hvis fartøjet ikke er oprejst.
  • at minimere udskridning, ulykker, skader og belastninger
  • at give pålidelig og kritisk hjælp og “et godt greb” i ulykkessituationer.
  • at give mulighed for øget belysning og vejledning gennem forskelligfarvet lys om natten og ved dårlig sigtbarhed.

Bliv forhandler af KAG produkter

Acurail leder efter forhandlere af KAG produkter til det europæiske marked. Det betyder bl.a., at maskinen, som omdanner runde standardrør til KAG rør, kan blive en del af dit produktionsapparat.

Læs mere