Minedrift

Minedrift, energi og råstofudvinding

At arbejde i en mine eller i energi- og råstofudvindingssektoren giver specielle sikkerhedsudfordringer. Hos Acurail ved vi, at du ikke har råd til andenrangs sikkerhedsudstyr, som udsætter dine medarbejdere og forretning for en risiko hver dag.

Det er ikke kun et hårdt og nådesløst miljø, men der er næsten også en risiko forbundet med ethvert skridt. Risikoen for at glide og falde er stor, den forårsager skader, tab af produktivitet og forsikringskrav. Især når der arbejdes i højden, på store køretøjer og når man benytter stejle trapper og stiger under udfordrende forhold.

Vi fokuserer på at få det afgørende sikkerhedsgrundlag etableret, så du kan fokusere på jobbet med tillid. Vores banebrydende løsninger giver dig, hvad du har brug for, når du mest har brug for det – og løsningen inkluderer afprøvede, uovertruffen greb, som kan sikre stabilitet og minimere eller helt forebygge faldulykker. Disse løsninger inkluderer KAG Safety Rail, som kan anvendes, som navnet siger, til almindelige gelændere, gelændere på stiger og håndlister.

Vi leverer særdeles stærke produkter og udvikler innovative måder at gøre komplekse opgaver nemmere og sikrere.


KAG Safety Rails reducerer risikoen ved hvert skridt:

  • risikoen for at glide, snuble og falde – hvilket forårsager skader, tab af produktivitet og forsikringskrav
  • ved arbejde i højden, på store køretøjer og i lukkede rum – ofte omgivet af maskiner, potentielt farligt udstyr og højspænding.
  • på stejle trapper og stiger
  • udfordrende forhold inklusiv våde områder og arbejde under jorden i mørke og under forhold med sparsomt lys.

Bliv forhandler af KAG produkter

Acurail leder efter forhandlere af KAG produkter til det europæiske marked. Det betyder bl.a., at maskinen, som omdanner runde standardrør til KAG rør, kan blive en del af dit produktionsapparat.

Læs mere