Offshore

Boreplatform & offshore

Arbejder du på søen, så er sikkerhed en afgørende faktor! Faldulykker pga. glatte greb og gelændere skal undgås for enhver pris. KAG Safety Rail giver et øget greb under alle forhold.

Livet på en boreplatform er ofte præget af vejret, og forholdene kan skifte i løbet af kort tid. Sikkerheden skal være i top og medarbejderne skal kunne bevæge sig sikkert rundt under alle betingelser. Med KAG gelændere og greb bliver det langt mere sikkert at bevæge sig rundt, og man kan få et godt greb uanset forholdene.

KAG rør kan bruges til gelændere på platforme, stiger, trapper og dæksler og gør, at man får et sikkert greb under både tørre, våde og olieholdige forhold.

KAG produkterne gør livet på en boreplatform mere sikkert og gør, at de ansatte kan bevæge sig sikkert rundt med et godt greb, hvilket er med til at forebygge og undgå arbejdsulykker.


KAG rør, håndtag og gelænder kan bruges til:

  • at maksimere håndens greb på gelændere, trapper, stiger og dæksler
  • at minimere arbejdsulykker
  • at give et sikkert greb under alle forhold – både tørre, våde og olieholdige

Bliv forhandler af KAG produkter

Acurail leder efter forhandlere af KAG produkter til det europæiske marked. Det betyder bl.a., at maskinen, som omdanner runde standardrør til KAG rør, kan blive en del af dit produktionsapparat.

Læs mere