Overlegen sikkerhed i redningsaktioner
Southport’s Volunteer Marine Rescue (VMR), QLD

Staben hos Southport’s Volunteer Marine Rescue har fået mere kontrol over tingene i redningssituationer. KAG gelændere giver et godt greb, også når de er våde.

Identificerede sikkerhedsproblemer

Ved eftersøgnings- og redningsaktioner er skipperen også på søen i særdeles dårligt vejr. Med vand der fosser ind over fartøjets bov, bliver gelænderne nemt glatte og kan dermed udgøre en sikkerhedsrisiko for både skipperen og besætningen.

Sikkerhedsløsninger

For at forbedre sikkerheden og kontrollen i udfordrende nødsituationer, installerede man 2 Grade-316 KAG Safety Rails på Southport VMR’s 8-meter Noosa Cat “Marineredningsfartøj “

Resultat

  • KAG Safety Rails har bevist deres værd i alle slags vejr.
  • 30 skippere, der arbejder på skift, har alle givet den positive feedback, at gelænderet giver forbedret greb, når de mest har brug for det.
  • Kundefeedback viser, at gelænderet giver overlegen mulighed for at holde fast under både våde og tørre forhold – uden at der er gået på kompromis med styrken.

“At være i stand til at gribe fat og mærke at vores fingre passer ned i mønsteret og dermed opnå et bedre greb, gør at vores operationer til søs er blevet langt mere sikre. Jeg tøver ikke med at anbefale disse gelændere til andre bådfolk, der ønsker at højne sikkerheden for deres besætning, når de er ombord på et skib.”

Ken Gibbs, Southport’s Volunteer Marine Rescue (VMR), QLD

Bliv forhandler af KAG produkter

Acurail leder efter forhandlere af KAG produkter til det europæiske marked. Det betyder bl.a., at maskinen, som omdanner runde standardrør til KAG rør, kan blive en del af dit produktionsapparat.

Læs mere