KAG Safety Rails – udviklet til ultimativ sikkerhed

Få et sikkert greb

Med den unikke, prægede profil (eller det snoede mønster) ligger udformningen tæt på den menneskelige hånds form og reducerer derfor risikoen for ”glide- og faldulykker ” betragteligt. I modsætning til plane gelændere, som bliver glatte, når de bliver våde, så giver KAG Safety Rail et godt greb, uanset om det er tørt, vådt eller fedtet.

Vis katalog

Op til 300% ekstra greb under olieholdige forhold

Op til 160% ekstra greb under tørre forhold

Op til 80% ekstra greb under våde forhold

Rentabelt, særdeles stærkt og holdbart

Mindre
vægt
pga. den øgede styrke på den unikke profil

KAG Safety Rail er udviklet til at modstå hårde forhold og krævende brug. Den innovative, snoede profil giver op til 20 % mere styrke sammenlignet med konventionelle runde rør.

Dette betyder, at gelænderet kan produceres med en mindre mængde af materiale, hvilket resulterer i en lavere vægt. Tilsammen gør det KAG gelænderet til en rentabel sikkerhedsløsning, som er nem at installere.

Uovertruffen sikkerhed i flere brancher

KAG Safety Rail giver uovertruffen sikkerhed og trivsel på arbejdspladser og i bygninger, faciliteter, offentlig transport, køretøjer og fartøjer. Den unikke udformning giver maksimalt greb, reducerer risikoen for fald, reducerer overdreven fysisk indsats og giver særdeles god støtte og stabilitet, når der er behov for det.

Alsidighed gennem design

Acurail har et stort lager af forskellige KAG gelændere til forskelige formål, men KAG Safety Rail kan også specialfremstilles i andre størrelser, tykkelser, farver eller materialer, så de passer til dine behov, inklusiv rustfrit stål, aluminium, messing og kobber.

Bliv forhandler af KAG produkter

Acurail leder efter forhandlere af KAG produkter til det europæiske marked. Det betyder bl.a., at maskinen, som omdanner runde standardrør til KAG rør, kan blive en del af dit produktionsapparat.

Læs mere