Stiger som det vigtigste arbejdsredskab
Seqwater (Queensland Bulk Water Supply Authority)

De ansatte hos Seqwater bevæger sig hele tiden op og ned ad stiger for at komme ned i bassinerne. Et KAG gelænder har forbedret deres greb og giver nu kontrol og sikkerhed.

Identificerede sikkerhedsproblemer

Seqwater havde brug for at ændre på stigens design i forbindelse med en radial port, som bruges til at styre vandstrømningen i et af deres bassiner. Sikkerhed var et springende punkt, da de ansatte ikke kan få fat i de eksisterende sikkerhedsgelændere, når de nåede til det øverste trin på stigen.

Sikkerhedsløsninger

Installationen af et KAG Safety Rail betød ikke kun, at de ansatte kunne nå gelænderet med det samme – det gav også større kontrol og øget sikkerhed pga. KAG gelænderet smarte udformning.

Resultat

Væsentlig forbedret greb, øget sikkerhed og ansatte, der føler sig trygge og sikre under både våde og tørre forhold.


“Topgelænderet har fået bedre grebsmuligheder. På andre stiger bliver topgelænderet poleret efter flere års brug, og vi følte at det blev sværere at holde fast i det, hvis man var ved at falde. Vi er nu overbevist om, at hvis man snubler på stigen (som har KAG gelænder), så har man en langt bedre chance for at kunne hold fast pga. det øgede greb.”

Doug Grigg, Seqwater (Queensland Bulk Water Supply Authority)

Bliv forhandler af KAG produkter

Acurail leder efter forhandlere af KAG produkter til det europæiske marked. Det betyder bl.a., at maskinen, som omdanner runde standardrør til KAG rør, kan blive en del af dit produktionsapparat.

Læs mere